Bejelentés


Patás barátaid már várnak! Extra luxus lónevelde!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzavazás
Jó hogy itt vagy!

www.pony-nevelde.5mp.eu


Itt mindenkire egy új élet vár!
Extra luxus lovas park
Ahol a lovak biztonságba,jól érzik magukat!
Nevelj hát teis lovat!

E-mail cím:ponynevelde@citromail.huFree Horse Shoe MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.comItt nevelhetek virtuális paripákat!Vagy néz szét az oldalon.Itt majd megláthatjátok a 2 hét lófajtáját.De nem is ez a lényege az oldalnak!Hanem az hogy nevelj lovat a www.pony-nevelde.5mp.eu oldalon mert itt mindenkinek jár egy ló!A neve Extra Luxus Park és ezen a helyen olyan jól érzik magukat a paripák!Néz szét.Nevelj lovat itt a Extra Luxus Lovasparkban!

Társszerkesztőt keresek!

Aki jelentkezni akar ezt töltse ki:
Név:
Nem:lány/fiú
Kor:
5mp.eu-s oldalhoz értés:
Milyen szerkesztőhöz értesz: HTML/WYSIWYG
Van-e már 5mp.eu-s oldala:
Ha igen mi a címe:
Van-e már nem 5mp.eu-s oldala:
Ha igen mi a címe:
Hány órát gépezhetsz(kb):
Ebből mennyit szánnál az oldalra:
Milyen tulajdonságaid vannak(nem csak jók):Hírek,tudnivalók közlemények az oldalról!

Nagyon sok lovat választhatok a neveléshez is ha akkartok mert itt ugye mindenkinek jár egy ló!Ezekről gondoskodni kell.Összesen 80 ló lesz.40 a választható lovak menüpontba.És 40 a választható lovak 2 menüpontba.És még lesz még sok is!
A boxok a www.pony-nevelde2.5mp.eu oldalon találhatjátok meg a lovaitokat!
Nagyon sok lovat lehet választani a 2 menüpontból.Ugye a választható lovak,Választható lovak 2.Ha nagyon megtetszed az oldal akkor irány nevelni sohasem fogod megbánni ezt a szép élményt!
Kéreknagyon minden látogatót ne lopjon!Ha megkérdezi odaadom!A képeket a választható lovak pónik-at a google-ről szetem le azokat elvihetitek.De amit láttok hogy írva van az nem vihetitek el.Vagy ami rajtavan az oldal linkje a www.pony-nevelde.5mp.eu azt nem vihetitek el.Mert az nem lenne jó mert akkor csúfolják az oldalad és nem fognak rajta semmit sem nevelni!
Nézz szét az oldalon!Fedezz fel minden érdekességet rajta nézd meg a ló neveket- meg stb..Ha tetszik az oldal akkor szólj barátaidnak hogy nézzenek szét és neveljenek lovat ha tetszik nekik az oldal mert most itt az idő hogy szólj!És így minél több nevelő lesz az oldalon! :) És az jó lenne. :D
Az oldal bannerei:

Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]Bannere

Jó szórakozást,köszi hogy itt jártál!
MySpace Layouts
Myspace LayoutsÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Társszerkesztő!

Az oldal tásszerkesztőt keres!

tovább >>


Boxok

A boxotokat a www.pony-neveldeistallo.5mp.eu.De egyszerüb úgy hogy rámész a boxok menüre és ottvan hogy Pony-NeveldeIstallo kéken és arra rámész vagy allata van a neved!

tovább >>


Megnyílt az oldal!

Megnyílt az oldal!Az oldal 2011.április.25-én nyílt meg!És az oldal most szívesen kínálja a nevelést!Gyere nevelj lovat ingyen most itt!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!